MPŠ
MPŠ MP&Scaron MP&Scaron MP&Scaron Avtorji

Mednarodna
podiplomska šola
Jožefa Stefana

Jamova 39
SI-1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: (01) 477 31 00
Faks: (01) 477 31 10
E-pošta: info@mps.si

Išči

Aktualne novice

3.5.2011
MPŠ z veseljem napoveduje 3. Študentsko konferenco Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana in vabi vse študente k sodelovanju na konferenci. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran konference: http://ipssc.mps.si/ .

IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI ŽIVLJENJA Z INOVATIVNIM RAZISKOVANJEM. ŽELIS K TEMU PRISPEVATI TUDI TI?

Z velikim zadovoljstvom vam sporočamo, da tudi letos organiziramo že 3. študentsko konferenco MPŠ, ki bo 25. maja 2011 v avli IJS. Udeležba na konferenci je brezplačna. Glavni namen konference je vzpostaviti povezave med perspektivnimi študenti MPŠ in uspešnimi podjetji. Še posebej v tem času, ko se naše gospodarstvo sooča s številnimi problemi, je pomembno, da se okrepi sodelovanje med raziskovalci ter podjetji in s tem pripomoremo k hitrejšemu prenosu znanja v gospodarstvo.

Na konferenci boste predstavili svoje raziskave s prispevkom, ki naj vsebuje:
* kratek članek (5 strani strokovnega besedila + 1 stran povzetka v poljudnem jeziku) v A5 formatu,
* poster v A1 formatu,
* kratko predstavitev avtorjev, mentorja in odseka na katerem raziskuje.

Prispevki so lahko napisani v angleškem ali slovenskem jeziku. Dodatne informacije in predloge najdete na spletni strani http://ipssc.mps.si.

Podjetja (s področij IKT, NANO in EKO) bodo svoje raziskave, projekte, načrte in možnosti sodelovanja predstavila v obliki posterja ali predavanja. Predstavniki podjetij, s katerimi smo že navezali stike so nad konferenco zelo navdušeni, kar obeta dobro udeležbo.

Seveda bo konferenca letos zopet uspešna le z vašo udeležbo. Zato vas vabimo k sodelovanju, da sprejmete izziv in s tem  pokažete, da tudi vaše raziskave lahko pripomorejo k boljšem jutri. Zato se čimprej prijavite na spletnem naslovu http://ipssc.mps.si/submission.asp.

Želimo si, da se vidimo v čim večjem številu.

Z lepimi pozdravi,
Organizacijski odbor konference