MPŠ
MPŠ MP&Scaron MP&Scaron MP&Scaron Avtorji

Mednarodna
podiplomska šola
Jožefa Stefana

Jamova 39
SI-1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: (01) 477 31 00
Faks: (01) 477 31 10
E-pošta: info@mps.si

Išči

Aktualne novice

11.5.2016
To je slogan že 8. Študentske konference Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana (MPŠ), ki bo 31. 5. in 1. 6. 2016 potekala v Veliki predavalnici in Galeriji Instituta Jožef Stefan.

Ker v Študentskem svetu želimo, da je konferenca družaben dogodek, ki nam bo ostal v lepem spominu, hkrati pa se zavedamo pomena pridobivanja dodatnih veščin, ki se jih tekom študija težko priučimo, smo letos program zasnovali nekoliko drugače. Prepričani smo, da bo letošnja konferenca zelo zanimiva in hkrati poučna, saj bosta poleg zanimivih predstavitev mladih raziskovalcev, ki bodo predstavljena na način, ki bo zanimiv tudi širši javnosti in ne samo ožjemu krogu sodelavcev, potekali tudi delavnici javnega nastopanja in neverbalne komunikacije ter delavnica na kateri bomo spoznali, kako pripraviti govor, ki si ga bo publika zagotovo zapomnila. Poleg vsega pa se nam bodo pridružila tudi štiri različna podjetja, ki nam bodo predstavila kaj je ključ do uspeha in kako idejo pretvoriti v prakso.

Za tiste, ki pa razmišljate o podiplomskem študiju, pa bo to odlična priložnost, da spoznate bodoče sodelavce, prijatelje, in samo delo, ki poteka v okviru Instituta "Jožef Stefan" ter se povežete s potencialnimi mentorji, ki vam bodo v sproščenem vzdušju predstavili podiplomski študij in raziskovalno delo tudi podrobneje.

Torej, pridite in se nam pridružite na dvodnevnem druženju, ki vam bo zagotovo ostal v spominu!

Študentski svet MPŠ