MPŠ
MPŠ MP&Scaron MP&Scaron MP&Scaron Avtorji

Mednarodna
podiplomska šola
Jožefa Stefana

Jamova 39
SI-1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: (01) 477 31 00
Faks: (01) 477 31 10
E-pošta: info@mps.si

Išči

Aktualne novice

20.3.2017
Društvo Mlada akademija (http://www.mladaakademija.si/), nekdanje Društvo mladih raziskovalcev Slovenije, že osmič zapored organizira prireditev Mentor leta, tokrat prvič v so-organizaciji z ARRS. Na klic za vloge se je odzvalo kar 155 prijaviteljev, ki je skupaj nominiralo 101 mentorja. Med nominiranimi mentorji so tudi učitelji Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana:
•    dr. Anton Kokalj, Odsek za fizikalno in organsko kemijo,
•    dr. Barbara Malič, Odsek za elektronsko keramiko,
•    dr. Stojan Stavber, Odsek za fizikalno in organsko kemijo,
•    dr. Gašper Tavčar, Odsek za anorgansko kemijo in tehnologijo,
•    in dr. Kristina Žužek Rožman, Odsek za nanostrukturne materiale.

Vabljeni na podelitev nagrad petim najboljšim mentorjem, ki bo v sredo, 22. marca 2017, ob 19. uri na Fakulteti za elektrotehniko. V okviru podelitve nagrad bo potekala tudi okrogla miza “Kaj pomeni biti dober mentor doktorskemu študentu?”, na kateri se bo Maja Ratej, novinarka Val202, ki bo tudi povezovala prireditev, pogovorila z zmagovalko ali zmagovalcem ter štirimi drugimi gosti.
Prireditev bosta spremljal tudi glasbeni program, od 20.30 ure dalje pa bo sledila pogostitev v avli fakultete. Več informacij o dogodku in poln seznam nominirancev najdete na spletni strani društva. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na dogodek prijavite preko spletnega obrazca na povezavi.